IMPACT

IMPACT staat voor duurzaamheid en is met name gericht op het gebruik van water, of beter gezegd, op (veel) minder gebruik van water tijdens het productieproces. Onze business gifts en gadgets in de IMPACT collectie willen een positieve impact maken. Er bestaat verantwoordelijkheid voor het milieu die niet kan worden genegeerd.

WATER.ORG

Voor elk verkocht product wordt 2% van de opbrengst aan Water.org gedoneerd om levens te veranderen met veilig water. Meer info op www.water.org.

een eindE aan greenwashing

Met onze nieuwe IMPACT collectie willen we een einde maken aan greenwashing en het échte verhaal over duurzaamheid vertellen. We geloven dat duurzaamheid en traceerbaarheid diep verbonden zijn. 

waarom willen we impact maken op het waterverbruik

Watertekort is een wereldwijd probleem, van smeltende poolkappen tot uitgedroogde landdelen. De consequenties zijn over de hele wereld te zien. Al in 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met ‘waterstress’; leven met een gebrek aan voldoende beschikbaar drinkwater. Watertekort is tastbare en concrete problematiek.

hoe kunnen we een positief effect hebben op waterbesparing?

Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET. Met toepassing van gerecyclede materialen besparen we duizenden liters water. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat gerecyclede materialen daadwerkelijk gebruikt zijn en onze waterbesparingsclaims bewijzen? Met Aware™ garanderen we de toepassing van gerecycled materiaal en de duurzaamheidsclaims van verminderde effecten op het milieu. Aware™ is een virtuele component die duurzame inhoud verifieert in een eindproduct door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain-technologie.

onze
IMPACT
COLLECTIE

IEDERE WEEK NIEUWE PRODUCTEN

Maak IMPACT op jouw relaties en het milieu. Dat wil jij toch ook?!

AWARE
TRACER

ZEKERHEID OVER CLAIMS

Door gebruik te maken van AWARE tracer & blockchain technology stoppen we greenwashing. Vertrouw niet op wat OP het product staat maar wat IN het product zit.

Altijd persoonlijk contact

Altijd creatief

Altijd de beste prijzen

© 2023 kekpremiums.nl