Het kan niet kek genoeg zijn!

Hier vind je veelgestelde vragen en alles wat je wilt weten.

WAT JE ECHT WILT WETEN

Bij KEK werken voetballiefhebbers met passie. Haak aan bij het Oranje vliegwiel en daag ons uit om ook voor jou een te kekke bal in een eigen ontwerp te maken. Informeer snel naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf! 

Bij ons zie je door de bomen altijd het bos. Wij houden van persoonlijk contact dat korte lijnen en duidelijke afspraken garandeert.

Ben je eenmaal klant van KEK dan denken we met je mee. Het zou zo maar kunnen dat je ideeën krijgt aangereikt waarvan wij denken dat ze bij jouw bedrijf passen.

Wij leveren functionele en onderscheidende producten van betrouwbare producenten. Uit voorraad met snelle levertijden of custom made ontwikkeld naar jouw wensen.

Ons assortiment is wereldwijd en zo omvattend dat het onmogelijk is om hier alles te laten zien. Stel jouw vraag en wij gaan voor je op zoek.

Bij producten uit voorraad garandeert KEK een laagste prijsgarantie.

Mooie producten van KEK kun je overal tegenkomen, bijvoorbeeld bij VVV Maastricht, gemeente Oosterhout, Open Line Maastricht, Printman Breda, Qwint Energie Hengelo, Hoynck Roermond en Printhuys Gorinchem. Kortom, niets is ons te ver.

Heb jij de combinatie geweldig product + betrouwbare producent, laat ’t ons weten!

Kekke ideeën zijn altijd welkom! Samen bespreken we de mogelijkheden. Nee is er zelden, ja des te vaker.

‘Kekkuseensaon’ zei de opa van mijn vader in gedegen Brabants. En hij had gelijk. Toen al. Hij bedoelde: kijk nou eens, da’s bijzonder!

Ooit in 1995 in familiekring begonnen op zolder bij mijn ouders, nu vol ervaring en bekend met alle looplijnen. Kekkus dus, een kus van KEK.

KEK | Promotionele Producten
Fazantstraat 5
4901 AZ Oosterhout

The Netherlands
T: +31 (0)85 018 77 85

E: sales@kekpremiums.nl

Kamer van Koophandel: 56841760
BTW-nummer: NL001674050B51

Knab Bank: NL71 KNAB 0257 5520 57

© 2019 kekpremiums.nl